HR-ondersteuning tijdens en na corona. Maak werk van een futureproof HR-beleid.
nov 2, 2020
N

Ben je een Antwerps bedrijf?

N

Ervaar je dat een deel van je medewerkers (extra) kwetsbaar zijn tijdens Corona/door Corona?

N

Merk je door Corona een effect bij je medewerkers op vlak van stress, betrokkenheid, ziekteverzuim, werkgoesting?

Addspice, Go Happy en Back-iN bundelen de krachten om met hun kennis, kunde en passie de Antwerpse bedrijven te ondersteunen op vlak van retentiebeleid, hr-beleid, slim rekruteren en talentmobiliteit!

Vanwaar dit aanbod?
Wel…

Op 20 maart 2020 nam het college van de Stad Antwerpen een eerste pakket maatregelen om bedrijven en verenigingen bij te staan in de strijd tegen de Coronacrisis.
“Eén van de doelstellingen binnen dit relanceplan, is om werkgevers uit de getroffen sectoren te ondersteunen in het uitwerken van een innovatief en alternatief HR-beleid dat behoud en instroom van werknemers stimuleert..”

Een maand later lanceert het college een relanceplan: nieuwe maatregelen die bedrijven ondersteunen om deze crisis te overleven, en vooral hen helpen bij de herneming van het economisch leven.

Bijkomend omvat het plan ook de ambitie om werkgevers uit de knelpuntsectoren te ondersteunen in het, al dan niet tijdelijk, aanwerven van werknemers uit de getroffen sectoren. Met HR3 gaan we met volle goesting deze uitdaging aan en bieden we bedrijven verschillende ondersteuningsvormen aan, om tegemoet te komen aan de uitgesproken noden.
Het ondersteuningsaanbod werkt opbouwend en gaat van inspirerende webinars, interactief lerende netwerksessies, tot individuele bedrijfscoachings op maat van de concrete bedrijfsbehoeften.

HR-beleid

“Reeds 37 bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren meldden zich aan. Wil ook jij kosteloze HR-support voor je bedrijf tijdens/post Corona? Wees er snel bij want Stad Antwerpen betaalt de rekening!”

Andere artikels

Werken met een beperking, uiteraard?!

Werken met een beperking, uiteraard?!

Dat we ondertussen weten dat het ziektecijfer in vele bedrijven te hoog ligt, dat is duidelijk.De oorzaak? Daar is het moeilijker de vinger op de wonde te leggen. Naar mijn gevoel? Een verhaal van drempels… Werknemers die bezorgd zijn het werk nog te zullen aankunnen,...