Over ons

Back-IN

Missie

We willen bedrijven en hun werknemers op een professionele en betrokken manier ondersteunen zodat duurzame samenwerkingen kunnen bijdragen aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.
Een inclusieve bedrijfscultuur waarbij mensen met elkaar in verbinding staan is het resultaat.

Visie

We zien werk als een context waarin werknemers (terug) gezond kunnen blijven of worden.
Vanuit deze visie bieden we bedrijven een totaalaanpak waarin een combinatie van preventieve en curatieve acties elkaar versterken in het domein van  verzuim, re-integratie en wellbeing.  
Door onze persoonlijke aanpak gebaseerd op jarenlange expertise, helpen we bedrijven bij de inzetbaarheid van hun meest waardevolle goed, de werknemers.
In tijden van toenemende economische verwachtingen door onder meer digitalisering, blijft vanuit onze ondersteuning de corebusiness en groei van je bedrijf centraal staan.

Back-iN

Back-iN versterkt organisaties en werknemers zodat ziekteverzuim geen kans krijgt en de werktevredenheid stijgt.  Hiervoor werken we via partnerships met collega-experts uit het vakgebied samen, op basis van de wensen en de noden van de klant.  Zo kan steeds de beste service op maat voorzien worden.

Wij helpen werknemers Back to work, of bieden ondersteuning zodat zij niet uitvallen op het werk ondanks bepaalde struikelblokken, gezondheidsproblemen en/of beperkingen.  We leggen de focus op INclusie, wat aan belang wint in tijden van een stijgende tendens in de War for talent. Van het (terug) aan boord brengen/houden van je werknemers, naar het optimaal benutten van hun talenten om zich duurzaam te ontplooien.

We bouwden reeds jarenlange ervaring op, op vlak van re-integratie van werknemers in de bedrijfswereld en zijn onder meer actief  binnen het domein van de ergonomie.  Deze expertise refereert naar de tweeledige betekenis van Back-IN die naast te-rug en INclusie, ook linkt naar ‘de rug’ en ergonomie op het werk.

Vanuit onze ervaringen in de bedrijfswereld kennen we als geen ander de knelpunten vanuit de praktijk.
Ons finale doel is om duurzame tewerkstellingen te realiseren in een inspirerende organisatiecultuur.

Back-iN nam de lead in verscheidene mensgerichte innovatieprojecten in verschillende bedrijven.

Doel

Bedrijven helpen bij de inzetbaarheid van hun meest waardevolle goed, de werknemers, door een onderbouwd beleid op vlak van wellbeing.

Passie

Ondersteuning bieden op maat van de klant, vanuit onze expertise en praktijkervaring die aantoont dat er voor de meeste knelpunten gerichte oplossingen mogelijk zijn. Een gerichte communicatie met de betrokken actoren én de juiste expertise zijn hiervoor de sleutels.

Hanne Kenis is oprichter van Back-iN en bouwde reeds jarenlange ervaring op in verzuim, re-integratie & jobbehoud.  Het adviseren van bedrijven in het wettelijke en beleidsmatige kader van deze materie, en het ondersteunen van werknemers en bedrijven bij re-integratie trajecten is haar passie.
Haar ervaring gaat van het uitwerken van een aanwezigheidsbeleid in bedrijven, het individueel begeleiden bij return to work trajecten, het geven van trainingen rond onder meer ergonomie, tot het faciliteren van mensgerichte innovatieprojecten in verschillende bedrijven.

Door een combinatie van uitgebreide ervaring, diepgaande expertise en een persoonlijke benadering naar de klanten, werkt Hanne toe naar oplossingen op maat van de behoeften van de klant.  Een win-win voor het bedrijf en zijn werknemers is de outcome.

Hanne is Certified return to work coordinator en Certified disability management professional bij het RIZIV, en erkend preventieadviseur ergonomie niveau 1 (Antwerp Management School).

 

 

THE VALUE CONNECTORS NIEUWE BASELINE TRANSPARANT 01 juni 8th, 2019

The Value Connectors bestaat uit een  team van professionele HR consultants, trainers en coaches met ruime ervaring in het ondersteunen van teams, leidinggevenden en werknemers.  De experten van The Value Connectors zorgen dat talenten, waarden en competenties van werknemers optimaal benut worden.  Expertisedomeinen waarin ze partner zullen zijn voor Back-iN: True connection tussen collega’s, change management, burn-out training, team- en conflictcoaching, one to one coaching.

The Job Coach Acedemy logo
The JobCoach Academy

Stel hier jouw vraag!

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de dienst waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *