1-op-1 Coaching van teamleden

Verbeter werkrelaties tussen individuele werknemers en/of leidinggevenden

Uitdagingen bij teamwork

Teams krijgen  vaak te kampen met conflicten veroorzaakt door stress, meningsverschillen of zelfs rivaliteit tussen collega’s.  Deze moeizame werkrelaties of conflictsituaties vormen een sterke rem op een constructieve samenwerking.  Wanneer blokkades in de werkrelatie tussen 2 of meerdere collega’s overslaan naar het ganse team is dit absoluut problematisch en vaak niet meer werkbaar.  Frequent uiten dergelijke situaties zich in een verhoogd verzuimcijfer.

Individuele coachingtrajecten bij blokkades in teams  kunnen vaak een enorm positieve impact hebben op de samenwerking in het ganse team.

Aanpak i.s.m. The Value Connectors

Wat houden deze individuele coachingstrajecten in?

  • Individuele coaching kan ingezet worden als onderdeel van een teamcoachingstraject.
  • Afhankelijk van de situatie worden verschillende 1-op-1 en/of 1-op-2 coachingsessies uitgevoerd door een gespecialiseerde teamcoach.  We coachen de werknemer om individuele blokkades in werkrelaties weg te werken en versterken de persoonlijke competenties die bijdragen aan een constructieve samenwerking.
  • Voor leidinggevenden of werknemers die blokkades of weerstand ervaren in werkrelaties.

Is 1-op-1 coaching niet de geschikte oplossing voor jou? Back-iN biedt ook nog teamcoaching en coaching aan voor medewerkers te wapenen tegen stress en burn-out.

Resultaat

De samenwerking tussen 2 collega’s wordt verbeterd door:

  • Het bespreekbaar maken van conflicten of spanningen en individuele behoeften.
  • Het gevoel van veiligheid en vertrouwen in elkaar te herstellen
  • Blokkerende dynamieken om te zetten in constructieve bouwstenen voor een waarderende samenwerking.

We hebben de ervaring om dit soort situaties te doorgronden en doeltreffend te ontmijnen zodat werknemers opnieuw als hechte collega’s kunnen functioneren. Hierdoor ontwikkelen zij nieuwe energie en werkgoesting.

Image Coaching compressed januari 27th, 2020

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *

WSE kwaliteitsregistratie staand januari 27th, 2020
Back-iN is erkend dienstverlener met een kwaliteitslabel vanuit het Departement Werk en Sociale Economie. Bedrijven en organisaties die gebruik maken van onze ondersteuning kunnen gebruik maken van de werkbaarheidscheques en zo tot € 10000 subsidie tussenkomst krijgen om knelpunt rond werkbaar werk in kaart te brengen én aan te pakken.

Back-iN is erkend dienstverlener voor Individueel Maatwerk

Emailbanner Lynn Ine scaled januari 27th, 2020