Coaching stress en burn-out

Ondersteuning van het individueel welzijn & groei, komt de collectieve doelstellingen ten goede

Stress en burn-out evolutie België

De werkbaarheid van de jobs in Vlaanderen staat onder druk.  Meer dan de helft van de Vlaamse werknemers heeft geen ‘werkbare’ job.  In 2017 zaten zo’n 140.000 Belgen thuis met burn-out, op ongeveer 415.000 langdurig zieken. Dat is een stijging van 39% in vijf jaar tijd. Werknemers tussen 18 en 34 jaar oud lopen het meeste risico.

Wil jij dit probleem binnen jouw bedrijf slim aanpakken? Neem actie op vlak van de werkbaarheid in je bedrijf en werk preventief rond stress.  Zo vermijd je stress en burn-out gevallen.

Back-iN aanpak

Naast ondersteuning en het opmaken van een actief en onderbouwd stress- en/of burn-outbeleid bieden wij ook individuele coaching voor jouw werknemers aan. Wij brengen inzicht in ondermijnende gedachten en patronen. Verder reiken wij verschillende tools en hefboommechanismen aan die individueel afgestemd zijn op elke werknemer. Indien wenselijk wordt ook het team mee betrokken.

We maken een ondersteuningsplan op en bieden verdere opvolging.
Voor werknemers, HR-managers en leidinggevenden bieden we tevens training aan rond de preventie van burn-out.

Geïnteresseerd in coaching diensten? Als deze dienst nog niet helemaal is wat je zoekt, kijk dan zeker naar onze teamcoaching of 1-op-1 coaching om efficiënt en snel problemen op te lossen.

Resultaat

Een organisatie die haar werknemers individueel ondersteunt wanneer het even moeilijker gaat, verbetert hierdoor het algemeen welzijnsgevoel van de werknemers en de individuele groei.  Deze investering heeft een sterke waarderende insteek en verhoogt de betrokkenheid van je talentvolle werknemers. Werknemers die zich goed voelen op de werkvloer zorgen mee voor een positieve werksfeer en leveren betere prestaties. Dergelijke acties hebben onlosmakelijk een impact op het behalen van de collectieve doelstellingen.
Welzijn krijgt voorrang.  Verzuim krijgt geen kans.  

Business vrouw

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *

WSE kwaliteitsregistratie staand juni 17th, 2019
Back-iN is erkend dienstverlener met een kwaliteitslabel vanuit het Departement Werk en Sociale Economie. Bedrijven en organisaties die gebruik maken van onze ondersteuning kunnen gebruik maken van de werkbaarheidscheques en zo tot € 10000 subsidie tussenkomst krijgen om knelpunt rond werkbaar werk in kaart te brengen én aan te pakken.

Back-iN is erkend dienstverlener voor Individueel Maatwerk

Emailbanner Lynn Ine scaled juni 17th, 2019