Samenwerkende teams met werkgoesting

breng nieuwe energie op de werkvloer

15 september 19th, 2019
WORKSHOP / TRAINING

Inhoud

Teams krijgen heel vaak te kampen met conflicten veroorzaakt door stress, meningsverschillen of zelfs rivaliteit tussen collega’s. Meestal gaat het over werknemers die onder een zware werkdruk en/of tijdsdruk staan. Sommige teams lopen extra risico: er spelen hier nog extra stressoren waardoor de werkstress voor verschillende teamleden niet meer te beheersen is. Het gaat dan om risicofactoren zoals afwezige collegialiteit of ondersteuning van de teamleider, onduidelijke taakomschrijving, weinig of geen uitdaging in de job, een beperkte autonomie en creativiteit, …

Voor dat soort situaties raden wij aan om met het team de interactieve workshop ‘Teams met werkgoesting’ te organiseren. De output van deze workshop is een prioriteitenmatrix met een aantal concrete en haalbare acties met grote impact op het stressgevoel, voorgesteld en gedragen door het team.

We voorzien een voorbereiding (intakegesprek met HR en de teamleider) en rapportering na afloop.

Voor wie?

B
Samenwerkende groepen
B
Samenwerkende afdelingen
B
Teams

Resultaat

Deze workshop kan echt het verschil maken. Niet alleen omdat deze teams effectief beter zullen leren omgaan met stress en werkdruk maar ook omdat dit soort workshops de groep nieuwe energie geeft. Ondersteuning van het team in welzijn en groei komt de collectieve doelstellingen van het bedrijf in economische groei ten goede.

group of businesspeople working at a table in the P5CUCYH september 19th, 2019

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *

WSE kwaliteitsregistratie staand september 19th, 2019
Back-iN is erkend dienstverlener met een kwaliteitslabel vanuit het Departement Werk en Sociale Economie. Bedrijven en organisaties die gebruik maken van onze ondersteuning kunnen gebruik maken van de werkbaarheidscheques en zo tot € 10000 subsidie tussenkomst krijgen om knelpunt rond werkbaar werk in kaart te brengen én aan te pakken.

Back-iN is erkend dienstverlener voor Individueel Maatwerk

Emailbanner Lynn Ine scaled september 19th, 2019