Expert abonnement

Verhoog het welzijnsgevoel van elke werknemer

Uitdaging

Een bedrijf heeft bruisende werknemers nodig om uit te blinken. Een positieve interne werksfeer die afstraalt op de klanten. Maar wat als de bruis afneemt? Of helemaal verdwijnt? De werknemers zijn aanwezig maar presteren niet naar behoren, dreigen uit te vallen of zijn reeds afwezig op de werkvloer. Het is belangrijk dat we hierop snel en daadkrachtig reageren!

Back-iN aanpak

Back-iN heeft met Bruis op maat de perfecte formule voor jouw bedrijf. We reduceren ziekteverzuim tot een absoluut minimum door het bruisniveau van jouw werknemers zorgvuldig op te volgen en op tijd in te grijpen.  We houden eveneens actief contact met de afwezige werknemers, volgen nauwgezet het herstelproces op en ondersteunen hen bij de re-integratie naar de werkvloer.

Resultaat

Door een systematische aanwezigheid van een extern expert in je bedrijf verlaag je de drempel voor werknemers om problemen bespreekbaar te stellen.  Hierdoor worden signalen vanuit werknemers en teams tijdig opgevangen en aangepakt.  Back-iN zoekt steeds met de betreffende werknemer en het bedrijf naar de meest optimale oplossing. We faciliteren hierdoor een wederzijdse betrokkenheid die een positieve impact heeft op het welzijnsgevoel en de gedrevenheid van uw werknemers.  Welzijn krijgt voorrang, verzuim krijgt geen kans.

Tegmoet komende mensen

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *

WSE kwaliteitsregistratie staand juni 17th, 2019
Back-iN is erkend dienstverlener met een kwaliteitslabel vanuit het Departement Werk en Sociale Economie. Bedrijven en organisaties die gebruik maken van onze ondersteuning kunnen gebruik maken van de werkbaarheidscheques en zo tot € 10000 subsidie tussenkomst krijgen om knelpunt rond werkbaar werk in kaart te brengen én aan te pakken.

Back-iN is erkend dienstverlener voor Individueel Maatwerk

Emailbanner Lynn Ine scaled juni 17th, 2019