True connection

Toenemende digitalisering, toenemende nood aan echte ‘verbinding’

THE VALUE CONNECTORS NIEUWE BASELINE TRANSPARANT 01 januari 27th, 2020
24 januari 27th, 2020
WORKSHOP / TRAINING i.s.m. The Value Connectors

Inhoud

Internationalisering, verslechterde mobiliteit en/of digitalisering zorgen ervoor dat werknemers steeds meer virtueel en vanop afstand werken. Communicatie gebeurt steeds minder face to face waardoor verbindende gesprekken en activiteiten tussen collega’s zeldzamer worden. De digitale revolutie brengt bijkomend heel wat nieuwe uitdagingen voor zowel leidinggevenden als werknemers met zich mee.  Denk maar aan de toenemende stress-symptomen, communicatiestoornissen, conflicten, eenzaamheid en een permanent gevoel van onverbondenheid.

Wat we opmerken vanuit werknemersbevragingen is dat werknemers van vandaag, de teamsfeer en de verbinding tussen elkaar als één van de belangrijkste redenen zien om trouw te blijven aan hun werkgever.

Wat houdt dit true connection traject in? 

Daarom ontwikkelden wij het bedrijfsprogramma ‘True connection in a digital world’.

  • Via een voorbereidende meting gaan we peilen naar de problemen alsook de behoeften van werknemers rond connectie en digitalisering. 
  • Op basis van de resultaten van deze meting wordt een gespecialiseerd teamcoachingsprogramma uitgewerkt in samenwerking met het management, de HR-afdeling, en enkele key-ambassadors in het bedrijf.
  • Dit teamcoachingsprogramma bestaat uit interactieve inspiratiesessies en korte teamcoachingsmodules voor alle teams, die steeds worden aangepast aan de behoeften en het budget van de organisatie.

Voor wie?

 

B
Leidinggevenden
B
Human Resources
B
Werknemers

Resultaat

Het resultaat: een inspirerende en verbonden organisatiecultuur in een digitale wereld! Werknemers die zich goed en betrokken  voelen op de werkvloer dragen bij tot een positieve werksfeer en leveren betere prestaties.  Welzijn krijgt voorrang.  Verzuim krijgt geen kans. 

group of businesspeople working at a table in the P5CUCYH januari 27th, 2020

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *