Op naar een veerkrachtige change-mindset

Verbeter de wendbaarheid van uw werknemers in tijden van voortdurende verandering

THE VALUE CONNECTORS NIEUWE BASELINE TRANSPARANT 01 juni 17th, 2019
41 juni 17th, 2019
WORKSHOP / TRAINING i.s.m. The Value connectors

Inhoud 

De huidige werkomgeving verandert voortdurend. Arbeidstekorten, snelle digitale en technologische evoluties zorgen ervoor dat bedrijven permanent geconfronteerd met verandering. Meer flexibiliteit, meer efficiëntie, meer effectiviteit. We zijn genoodzaakt in te spelen op onvoorziene veranderingen, vaak uit onverwachte hoeken. We verwachten van leidinggevenden en werknemers om zich continu aan te passen aan deze veranderende situaties. 
Hoe zorg je ervoor dat je als werkgever een change mindset creëert bij je werknemers zodat ze constructief en wendbaar blijven tijdens deze uitdagingen en hun werkgoesting behouden? Hoe creëer je een stabiele en verbindende organisatiecultuur van constructivisme en zorg voor elkaar, in permanente digitale en menselijke verandering?  

Wat houdt dit change mindset traject in?

Tijdens dit teamcoachingsprogramma leren we het team:

  • om de veranderingsprocessen ten gevolge van de digitale evolutie te herkennen en te managen
  • om te gaan met de weerstanden en emoties die vaak tot uiting komen tijdens deze processen
  • om zichzelf te trainen in de omgang met processen van digitale en menselijke transitie zodat een constructieve en gezonde mindset behouden blijft
  • om naast zichzelf, ook elkaar en dus de teamgenoten te ondersteunen doorheen digitale en menselijke veranderingsprocessen
  • om doeltreffende tools in te zetten om grenzen te bewaken, focus te houden en veerkrachtig te blijven tijdens de komende digitale evolutie.

Zo wordt een zorgzame en verbindende organisatiecultuur gecreëerd waarin deze voortdurende veranderingen als een positieve uitdaging worden gezien!

Voor wie?

B
Leidinggevenden
B
Human Resources
B
Werknemers

Resultaat

Na dit traject zullen werknemers:

  • Beter omgaan met digitale alsook menselijke veranderingsprocessen.
  • Constructief leren omgaan met verandering en een steunpunt voor zichzelf en elkaar zijn tijdens intense transitieperiodes.
  • Meer aandacht schenken om gezond om te gaan met digitale en technologische verandering, waardoor het risico op burn-out of ziekte verkleint en het algemene welzijn van de werknemers verbetert.

De druk op de leidinggevenden daalt, de weerstand vermindert en teamleden ervaren een meer zorgzame, constructieve en verbindende teamsfeer.

happy business people applauding 9VH7TZS Back iN juni 17th, 2019

Graag meer info of vrijblijvend advies op maat van je uitdagingen?

Wij helpen jou graag verder met al je vragen. Back-iN reageert gemiddeld binnen een dag. Vermeld ook even in jouw bericht de workshop of training waar je meer informatie over wenst.

Wens je graag een vrijblijvend verkennend gesprek met onze experts?

Akkoord met het privacybeleid *